Om oss

Ved å holde klinikken på et personlig nivå kan vi gi våre kunder og pasienter den beste hjelp og omsorg.

minDyrlege Bønes

Dr.Omri Ziv, DVM MRCVS GPCert (SAM&S)

VETERINÆR OG DAGLIG LEDER

Spesialisering i smådyrsmedisin og kirurgi - Certificat in Small Animal Medicine and Surgery (GPCert sam&s). Medlem i Norsk Forening for Veterinær Kardiologi, medlem i Royal College of Veterinary Surgeons (MRCVS). Har stor interesse for ekkokardiografi og endoskopi. Uteksaminert fra University of Veterinary Medicine, Kosice, Slovakia i 2006. Praksis under studie: Medisinske sentre for smådyr i England og USA. Praksis etter utdanning: Flere år i England vakthavende veterinær ved akuttsentre for travle smådyrsklinikker og ved veldedighetsorganisasjoner for dyr (RSPCA og PDSA). 2009: Flyttet til Norge med sin kone Helene Ziv og åpnet Dyrlegevakten, den eneste klinikken da med 100% akuttvakt. 2014: Etablerte Zooveterinæren i Åsane. (i dag- minDyrlege Åsane) Har to barn og to hunder, den italienske mynden, Cindy og labrador retrieveren, Oggy. Samt katten Maxi.

Dr.Helene Gjengedal Ziv, DVM CSAVP/Dentistry

VETERINÆR MED HOVEDANSVAR FOR TANNBEHANDLING

Spesialisering innen tannbehandling på smådyr (Certificate of Small Animal Veterinary Practice/Dentistry). Tidligere medlem Av Royal College of Veterinary Surgeons. Uteksaminert fra University of Veterinary Medicine, Kosice, Slovakia i 2007. Praksis under studie: Medisinske sentre for smådyr i England og USA. Praksis etter utdanning: to år i England som praktiserende smådyrsveterinær ved større smådyrsklinikker og ved veldedighetsorganisasjoner for dyr (RSPCA og PDSA). Helene har ekstra kompetanse og interesse for tenner på hund og katt, og holder på med videreutdanning (Certificate) innen tenner på smådyr ved ESAVS (European school of Advanced Veterinary Studies). Hjemme har Helene og Omri sammen med barna Lia og Uri, hundene Cindy, en italiensk mynde, Oggy en labrador retriever. Også sjefen selv: Maxi som ble med fra England der han var en stakkars, hjemløs kattunge før veterinærparet møtte ham.

Dr.Emilie Hamre, DVM

VETERINÆR

Emilie Hamre var uteksaminert ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Kosice, Slovakia i 2019. Siden har hun jobbet på smådyrsklinikker både i Norge og på Island. Hun har alt opparbeidet seg god kompetanse i poliklinikk, indremedisin og kirurgi. Emilie holder roen når det er hektisk på klinikken og er ikke redd å ta fatt på nye utfordringer som måtte komme.

June Leganger

Autorisert DYREPLEIER

June er sjefdyrepleier  og er den mest erfarne dyrepleieren på klinikken. Hennes hovedoppgave er å lede teamet av dyrepleiere og assistenter. Hun har jobbet hos minDyrlege siden 2013. June er allsidig og dagen tilbringes mye i operasjonssalen. Ellers er hun ofte å finne på tannrommet med narkosemonitorering, stell og overvåking av pasienter. I tillegg tar hun seg av laboratorie, røntgen- og resepsjonsarbeid. Hun elsker dyr av alle slag, både store og små og holder alltid nøye øye med og tar godt vare på pasientene ved klinikken.

Carina Rosvold

Veterinær assistent

Carina har vært hovmester og restaurantsjef og har mange års erfaring i serviceyrket. Hennes fremste hobby har vært kjæledyrene hennes, og nå har hun fått mulighet en til å jobbe med dette på heltid. Carina har vokst opp med både hund, pinnedyr, hamster og fugl. I dag har hun og familien huskatten Elvis.

Unni Lien Espenes

Administrativ koordinator

Utdannet sosialantropolog og har lang erfaring i administrasjon- og organisasjonsarbeid i Norge og utland. Hun er både i Åsane og på Bønes og jobber med oppdatering og intern samhandling. Unni har ingen kjæledyr men slutter aldri å drømme om en dag å få seg en labrador. Inntil da gleder hun seg over de firbente som daglig er inne hos oss. Hjemme har hun tre ungdommer.

Kristoffer Hunter

Lærling i Dyrefag

Ung og lovende. Tross sin unge alder har Kristoffer både erfaring og et godt håndlag med dyr. Han tar seg av hunder og katter før og etter behandling og samarbeider med veterinærene og dyrepleiere for best mulig oppfølging av dyrene. Som ungfolen i gjengen holder han styr på lagerbeholdning og er den naturlige SoMe assistenten. Kristoffer er lærling i dyrefag ved Stend videregående skole og tenker å videreutdanne seg innen Dyrehelse. Katten Tom og kaninen Ludde har vært hans trofaste venner de siste 5 årene.

minDyrlege Åsane

Dr.Ron Lwow, DVM

VETERINÆR

Ron Lwow var uteksaminert fra The University Of Veterinary Medicine and Pharmacology in Kosice, Slovakia i 2011. Fra 2011-2015 jobbet han på flere større klinikker i Tel Aviv og Oslo. Siden har han jobbet som ansvarlig veterinær hos minDyrlege. Rons ekspertise stopper ikke ved hund og katt, klinikken er også anerkjent for sin kompetanse på kaniner, gnagere og andre eksotiske dyr. Hans faglige dyktighet og omsorg for pasientene gjør ham til en populær veterinær hos våre to og firbente kunder. Ekstrautdanning: Kurs og seminarer innenfor ulike fagfelt deriblant: 2015: ESAVS soft tissue surgery I 2019: ESAVS rabbits and rodents dentistry

Marina Tüllmann

Veterinær

Marina er vår nye veterinær i Åsane og har tidligere jobbet på et dyresykehus i Köln, Tyskland. Hun var ferdig utdannet veterinær på Justus-Liebig-Universitet i Giessen i mars 2020. I deler av praksisperioden var hun på Os dyreklinikk hvor hun lærte seg norsk. Hun ble veldig glad i Norge og hadde lyst til å jobbe her som veterinær. Marina snakker flytende norsk og engelsk og er også utdannet dyrepleier. På fritiden lever hun et aktivt friluftsliv, går på fotturer, går på ski og padler i kajakk. Hun spiller også klarinett og saxofon i et orkester i Köln. Hun er veldig glad i hester og liker å ri. Hjemme har hun katten Oskar, som er kjempesnill. Marina tar tittelen katteelsker til nye høyder. Hun skriver sin doktorgrad med temaet CatFriendly Clinic og er lidenskaplig interessert i kattemedisin og indremedisin.

Klaudia Bonova

Veterinærassistent

Klaudia er en lidenskapelig dyrevenn og har arbeidet med dyr siden hun var 15 år. Hun har grunnleggende utdanning i dyrehelsefag fra Slovakia og Canada, og har fullført 4 år av veterinærstudium før hun bestemte seg for å fortsette sin karriere som dyrepleier/assistent. Klaudia har et godt håndlag med dyrene og ser til at de får den nødvendige oppfølgingen før, under og etter behandling hos oss.

Sunniva Helén Tjervåg Moen

Resepsjonist

Sunniva er utdannet ridelærer ved Norsk Hestesenter og har tidligere jobbet som stallansvarlig. Hun har vokst opp med kjæledyr rundt seg hele livet, men har en spesiell interesse for hest og hund. Hjemme har hun hesten Nick, som hun tidligere har konkurrert med i dressur og hunden Chica. Store deler av fritiden blir tilbrakt i stallen eller på fjellet.

Tiril Juulseth

Lærling

Tiril er vår nyeste lærling i dyrefag ved Stend VgS og startet i desember 2022. Allerede har hun blitt en del av den fine gjengen i Åsane hvor hun skal gjennomføre lærlingperioden de neste to årene. Her skal hun få en innføring i alle ledd i forhold til den daglige driften ved en klinikk. Tiril har alltid vært interessert i dyr og har jobbet endel med trening og dyreadferd. Hjemme har hun katten Cleo og to marsvin, Bånnski og Bacon.

VÅR FILOSOFI

Som eier av kjæledyr vet vi selv hvor viktige de er for oss og resten av familien. Vårt mål er derfor at du og kjæledyret ditt skal oppleve oss og miljøet på klinikken som profesjonelt, omsorgsfullt og personlig.