Om oss

Ved å holde klinikken på et personlig nivå kan vi gi våre kunder og pasienter den beste hjelp og omsorg.

minDyrlege Bønes

Dr.Omri Ziv, DVM MRCVS GPCert (SAM&S)

VETERINÆR OG DAGLIG LEDER

Spesialisering i smådyrsmedisin og kirurgi - Certificat in Small Animal Medicine and Surgery (GPCert sam&s). Medlem i Norsk Forening for Veterinær Kardiologi, medlem i Royal College of Veterinary Surgeons (MRCVS). Har stor interesse for ekkokardiografi og endoskopi. Uteksaminert fra University of Veterinary Medicine, Kosice, Slovakia i 2006. Praksis under studie: Medisinske sentre for smådyr i England og USA. Praksis etter utdanning: Flere år i England vakthavende veterinær ved akuttsentre for travle smådyrsklinikker og ved veldedighetsorganisasjoner for dyr (RSPCA og PDSA). 2009: Flyttet til Norge med sin kone Helene Ziv og åpnet Dyrlegevakten, den eneste klinikken da med 100% akuttvakt. 2014: Etablerte Zooveterinæren i Åsane. (i dag- minDyrlege Åsane) Har to barn og to hunder, den italienske mynden, Cindy og labrador retrieveren, Oggy. Samt katten Maxi.

Dr.Helene Gjengedal Ziv, DVM

VETERINÆR MED HOVEDANSVAR FOR TANNBEHANDLING

Pågående spesialiseringsutdannelse innen tannbehandling på smådyr (Certificate of Small Animal Veterinary Practice/Dentistry). Tidligere medlem Av Royal College of Veterinary Surgeons. Uteksaminert fra University of Veterinary Medicine, Kosice, Slovakia i 2007. Praksis under studie: Medisinske sentre for smådyr i England og USA. Praksis etter utdanning: to år i England som praktiserende smådyrsveterinær ved større smådyrsklinikker og ved veldedighetsorganisasjoner for dyr (RSPCA og PDSA). Helene har ekstra kompetanse og interesse for tenner på hund og katt, og holder på med videreutdanning (Certificate) innen tenner på smådyr ved ESAVS (European school of Advanced Veterinary Studies). Hjemme har Helene og Omri sammen med barna Lia og Uri, hundene Cindy, en italiensk mynde, Oggy en labrador retriever. Også sjefen selv: Maxi som ble med fra England der han var en stakkars, hjemløs kattunge før veterinærparet møtte ham.

June Leganger

AUTORISERT DYREPLEIER 2017 VED HANSENBERG I DANMARK

June er sjefdyrepleier (head nurse) og er den mest erfarne dyrepleieren på klinikken. Hennes hovedoppgave er å lede teamet av dyrepleiere og assistenter. Hun har jobbet hos minDyrlege siden 2013. June er allsidig og dagen tilbringes mye i operasjonssalen. Ellers er hun ofte å finne på tannrommet med narkosemonitorering, stell og overvåking av pasienter. I tillegg tar hun seg av laboratorie, røntgen- og resepsjonsarbeid. Hun elsker dyr av alle slag, både store og små og holder alltid nøye øye med og tar godt vare på pasientene ved klinikken.

Unni Lien Espenes

Administrativ koordinator

Unni er ny hos oss. Hun er utdannet sosialantropolog og har lang erfaring som administrativ koordinator og organisasjonsarbeid i Norge og utland. Hos minDyrlege jobber hun i resepsjonen, med oppdatering og intern samhandling. Unni har ingen kjæledyr men slutter aldri å drømme om sin egen labrador. Inntil da gleder hun seg over de firbente som daglig er inne hos oss. Hjemme har hun 3 ungdommer.

Kristoffer Hunter

Lærling i Dyrefag

Ung og lovende. Tross sin unge alder har Kristoffer både erfaring og et godt håndlag med dyr. Han tar seg av hunder og katter før og etter behandling og samarbeider med veterinærene og dyrepleiere for best mulig oppfølging av dyrene. Som ungfolen i gjengen holder han styr på lagerbeholdning og er den naturlige SoMe assistenten. Kristoffer er lærling i dyrefag ved Stend videregående skole og tenker å videreutdanne seg innen Dyrehelse. Katten Tom og kanin Ludde har vært hans trofaste venner de siste 5 årene.

Carina Rosvold

Veterinær assistent

Vi er så glad for å ønske vår nye medarbeider Carina velkommen til oss på minDyrelege Bønes. Hun har vært hovmester og restaurantsjef og har mange års erfaring i serviceyrket. Hennes fremste hobby har vært kjæledyrene hennes, og nå har hun fått mulighet en til å jobbe med dette på heltid. Carina har vokst opp med både hund, pinnedyr, hamster og fugl. I dag har hun og familien huskatten Elvis.

minDyrlege Åsane

Klaudia Bonova

Veterinærassistent

Klaudia er en lidenskaplig dyrevenn og har arbeidet med dem siden hun var 15 år. Hun har grunnleggende utdanning i dyrehelsefag fra Slovakia og Canada men er ikke ferdig med veterinærutdanning. Klaudia har et godt håndlag med dyrene og ser til at de får den nødvendige oppfølgingen før, under og etter behandling hos oss.

Dr.Ron Lwow, DVM

ANSVARSHAVENDE VETERINÆR

Ron Lwow var uteksaminert fra The University Of Veterinary Medicine and Pharmacology in Kosice, Slovakia i 2011. Fra 2011-2015 jobbet han på flere større klinikker i Tel Aviv og Oslo. Siden har han jobbet som ansvarlig veterinær hos minDyrlege. Rons ekspertise stopper ikke ved hund og katt, klinikken er også anerkjent for sin kompetanse på kaniner, gnagere og andre eksotiske dyr. Hans faglige dyktighet og omsorg for pasientene gjør ham til en populær veterinær hos våre to og firbente kunder. Ekstrautdanning: Kurs og seminarer innenfor ulike fagfelt deriblant: 2015: ESAVS soft tissue surgery I 2019: ESAVS rabbits and rodents dentistry

Dr.Gerd-Helene Hjellestad, DVM

VETERINÆR

Gerd-Helene var utplassert hos minDyrlege våren 2021, som veterinærstudent på siste året. I august 2021 ble hun uteksaminert fra University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Kosice og startet sin praksis hos minDyrlege Åsane, og vi er allerede veldig glad for å ha henne med på laget. Gerd-Helene er en positiv og sprudlende veterinær som tar godt vare på sine pasienter. Hun er oppvokst med hund i familien. Om sommeren var hun blant annet i Langedrag, der hun som oftest var å finne i stallen sammen med hestene. Det var nok der interessen for dyr vokste. Hjemme har Gerd-Helene katten Ronja også kjent som Lompe.

Gabrielle Elise Lahn-Johannessen

KLINIKKASSISTENT OG RESEPSJONIST

Gabrielle startet hos oss sensommeren 2021. Hun har alltid vært interessert i å jobbe med dyr og har hatt flere av dem i oppveksten. Hester er en stor lidenskap for henne og hun har konkurrert i sprang og dressur. I tillegg har hun arrangert rideleir for barn og unge. Gabrielle er en positiv, hyggelig og allsidig assistent som tar godt vare på pasientene på klinikken. Hjemme har hun en Shih Tzu som heter Yuki.

Trine Slettebø

KLINIKKASSISTENT OG RESEPSJONIST

Trine har vært ansatt som assistent og resepsjonist hos minDyrlege siden 2014. Hun har lang erfaring fra mange typer dyrehold, men har en spesiell interesse for hund og kanin. Hun deltar aktivt på utstilling med sine egne og andres hunder. Hjemme har hun colliene Recco og Billie, og flere kaniner. Trine har også et sterkt engasjement for kaninhold, og er en viktig del av Kaninhjelpen Bergen.

VÅR FILOSOFI

Som eier av kjæledyr vet vi selv hvor viktige de er for oss og resten av familien. Vårt mål er derfor at du og kjæledyret ditt skal oppleve oss og miljøet på klinikken som profesjonelt, omsorgsfullt og personlig.