Om oss

Ved å holde klinikken på et personlig nivå kan vi gi våre kunder og pasienter den beste hjelp og omsorg.

minDyrlege Bønes

Dr.Omri Ziv, DVM MRCVS GPCert (SAM&S)

VETERINÆR OG DAGLIG LEDER

Spesialisering i smådyrsmedisin og kirurgi - Certificat in Small Animal Medicine and Surgery (GPCert sam&s). Medlem i Norsk Forening for Veterinær Kardiologi, medlem i Royal College of Veterinary Surgeons (MRCVS). Har stor interesse for ekkokardiografi og endoskopi. Uteksaminert fra University of Veterinary Medicine, Kosice, Slovakia i 2006. Praksis under studie: Medisinske sentre for smådyr i England og USA. Praksis etter utdanning: Flere år i England vakthavende veterinær ved akuttsentre for travle smådyrsklinikker og ved veldedighetsorganisasjoner for dyr (RSPCA og PDSA). 2009: Flyttet til Norge med sin kone Helene Ziv og åpnet Dyrlegevakten, den eneste klinikken da med 100% akuttvakt. 2014: Etablerte Zooveterinæren i Åsane. (i dag- minDyrlege Åsane) Har to barn og to hunder, den italienske mynden, Cindy og labrador retrieveren, Oggy. Samt katten Maxi.

Dr.Helene Gjengedal Ziv, DVM

VETERINÆR MED HOVEDANSVAR FOR TANNBEHANDLING

Pågående spesialiseringsutdannelse innen tannbehandling på smådyr (Certificate of Small Animal Veterinary Practice/Dentistry). Tidligere medlem Av Royal College of Veterinary Surgeons. Uteksaminert fra University of Veterinary Medicine, Kosice, Slovakia i 2007. Praksis under studie: Medisinske sentre for smådyr i England og USA. Praksis etter utdanning: to år i England som praktiserende smådyrsveterinær ved større smådyrsklinikker og ved veldedighetsorganisasjoner for dyr (RSPCA og PDSA). Helene har ekstra kompetanse og interesse for tenner på hund og katt, og holder på med videreutdanning (Certificate) innen tenner på smådyr ved ESAVS (European school of Advanced Veterinary Studies). Hjemme har Helene og Omri sammen med barna Lia og Uri, hundene Cindy, en italiensk mynde, Oggy en labrador retriever. Også sjefen selv: Maxi som ble med fra England der han var en stakkars, hjemløs kattunge før veterinærparet møtte ham.

Hilde Huitfeldt Ormaasen

AUTORISERT DYREPLEIER NVH 2007

Hilde er den mest erfarne av dyrepleierne på klinikken og hennes hovedoppgave er å lede teamet av dyrepleiere og assistenter. Mye av tiden hennes tilbringes på operasjonssalen med anestesimonitorering, og til stell og overvåkning av pasienter. Hilde har bred erfaring med ville dyr som fugl og pinnsvin. Naturlig nok har hun derfor hovedansvaret for mottak og rehabilitering av sykt og skadet vilt som blir levert til klinikken. Hilde er mamma til en liten jente og hjemme har hun hunden Yatzy, en chihuahua, kattene Penny og Pi og de to kjempesneglene, Karsten og Petra.

June Leganger

AUTORISERT DYREPLEIER 2017 VED HANSENBERG I DANMARK

June har jobbet hos minDyrlege siden 2013. Hun elsker dyr av alle slag, både store og små og holder alltid nøye øye med og tar godt vare på pasientene ved klinikken. June er allsidig og dagen tilbringes mye i operasjonssalen. Ellers er hun ofte å finne på tannrommet med narkosemonitorering, stell og overvåking av pasienter. I tillegg tar hun seg av laboratorie- og resepsjonsarbeid. ‍ June eier bengalkatten, Maximus og den sjarmerende ilderen, Yuuta.

Emilie Marhaug

NATURBRUKSLINJEN VED STEND JORDBRUKSSKOLE MED FORDYPNING I SMÅDYR 2005.

Emilie lang erfaring med dyr og spesielt hunder gjennom flere års arbeid på hundepensjonat, gjennom trening av hund, omplassering og arbeid ved hundeoppdrett samt som hundefrisør. Hun har også arbeidet som avløser på gård med melkeproduksjon. Emilie er hovedansvarlig for klinikkens innkjøp av utstyr, medisiner og salgsvarer, samt resepsjonsarbeid. Hun administrerer også klinikkens sosiale medier. Emilie har to sankt bernhardshunder, Chibs og Chumlee, en clumber spaniel ved navn Per og pusekattene, Anti og Depressiva. Hun driver aktivt med oppdrett og utstilling, og hundene hennes kan smykke seg med eksteriørtitler fra både inn- og utland.

minDyrlege Åsane

Dr.Randi Fivelstad, DVM

VETERINÆR

Uteksaminert fra University of Veterinary Medicine Budapest i 2017. Randi har vært hos oss på Bønes og Åsane siden hun var student og begynte i fast stilling på Bønes som nyutdannet. Hun er en populær veterinær blant både pasienter og eiere. Hun jobber mye i poliklinikken med konsultasjoner og ellers med indremedisinske utredninger. Det siste året har Randi vært opptatt på privat hold som fersk mamma til en liten gutt, men hun er tilbake på klinikken før året er omme. Noe vi ser frem til. Hjemme har hun schæferhunden Salsa, og pusen Zumba.

Dr. Ron Lwow, DVM

ANSVARSHAVENDE VETERINÆR

Ron Lwow var uteksaminert fra The University Of Veterinary Medicine and Pharmacology in Kosice, Slovakia i 2011. Fra 2011-2015 jobbet han på flere større klinikker i Tel Aviv og Oslo. Siden har han jobbet som ansvarlig veterinær hos minDyrlege. Rons ekspertise stopper ikke ved hund og katt, klinikken er også anerkjent for sin kompetanse på kaniner, gnagere og andre eksotiske dyr. Hans faglige dyktighet og omsorg for pasientene gjør ham til en populær veterinær hos våre to og firbente kunder. Ekstrautdanning: Kurs og seminarer innenfor ulike fagfelt deriblant: 2015: ESAVS soft tissue surgery I 2019: ESAVS rabbits and rodents dentistry

Linn Heggestad

KLINIKK OG ADMINISTRASJONSANSVARLIG

Linn har bakgrunn og utdannelse innen biokjemi. Hun har også mange års erfaring fra Norge og USA innen kundebehandling, administrasjon og ledelse. Hun har i en årrekke jobbet med adferdsmodifisering hos hund, og konkurrert aktivt innenfor både lydighet og eksteriør i USA. Linn har med egne og med kunder sine hunder blitt vel anerkjent i konkurransemiljøet verden over. Hun var med å starte opp Zooveterinæren i 2013.

Trine Slettebø

KLINIKKASSISTENT OG RESEPSJONIST

Trine har vært ansatt som assistent og resepsjonist hos minDyrlege siden 2014. Hun har lang erfaring fra mange typer dyrehold, men har en spesiell interesse for hund og kanin. Hun deltar aktivt på utstilling med sine egne og andres hunder. Hjemme har hun colliene Recco og Billie, og flere kaniner. Trine har også et sterkt engasjement for kaninhold, og er en viktig del av Kaninhjelpen Bergen.

Cathrine Rasmussen

KLINIKKASSISTENT OG RESEPSJONIST

Cathrine er en positiv, allsidig og dyktig assistent. Hun har lang erfaring med dyr generelt, men interessen er særlig sentrert rundt hund. Hun er godt kjent i valpekassen hos flere oppdrettere, hvor hun gjennom mange år har bidratt med sitt gode håndlag med sårbare spedvalper såvel som lakterende hundemødre. Cathrine har tidligere hatt både gnagere og fugl, men i dag er det hund og katt som holder hus hos henne. Ipa og Pepper er hennes to dalmatinere, i tillegg har hun de tre kattene, Khali, Timon og Bluey. For tiden er hun aktiv i utstillingsringen med dalmatinerjenten Ipa - på veien mot hennes championat-tittel.

VÅR FILOSOFI

Som eier av kjæledyr vet vi selv hvor viktige de er for oss og resten av familien. Vårt mål er derfor at du og kjæledyret ditt skal oppleve oss og miljøet på klinikken som profesjonelt, omsorgsfullt og personlig.